Wie gaat er mee doorquilten.

De qiultmachine van Verdanda.

Het is gelukt, we hebben, dankzij alle gulle giften, de zo begeerde quiltmachine kunnen aanschaffen. Die heeft ondertussen ook een mooi plekje gekregen en we hebben al de eerste probeersels gemaakt.

Nu is het zaak om de machine natuurlijk zo veel mogelijk meters te laten maken. Wie gaat ons daarbij helpen. 


Het is de bedoeling een team op te zetten van mensen die met een zekere regelmaat een paar uur achter de machine aan het werk gaan. Er is geen verplichting, elk uur dat je beschikbaar hebt is welkom en als het een tijd niet zo goed uitkomt om te helpen dan is dat ook prima.

Er zijn natuurlijk een aantal dingen van belang. De machine staat in Hogeveen. Dat moet natuurlijk niet te ver reizen zijn voor jou. Verder moet er natuurlijk ook altijd iemand thuis zijn als je wilt komen quilten, dus vooraf een afspraak maken is wel nodig. De quiltmachine staat in een eigen kamertje dus je kunt ongestoord je gang gaan. Voor drinken wordt gezorgd en als het zo uitkomt kun je ook een boterham mee eten.

Dan nog een laatste ding; we gaan niet aan de slag om de eerste prijs op een quilttentoonstelling te winnen. Het doorquilten moet natuurlijk wel netjes gebeuren maar als je het niet zo goed kunt is dat helemaal geen probleem; je wordt vanzelf beter. En het is natuurlijk ook een geweldige manier om eens te ervaren hoe het is om achter zo’n machine te zitten.