Patchwork & Quiltdagen

Voor ons beursteam de eerste keer dat ze met een stand aanwezig waren sinds de corona periode. En dat dankzij de organisatoren van de Patchwork & Quiltdagen die kostenloos een mooie stand voor ons beschikbaar stelden.

Wat was het fijn om er weer bij te zijn. Deze keer in een gezellige stand die door Louis was opgebouwd. 
Vrijdag was een hele drukke dag voor de beursteamdames, aanpoten met z’n tweetjes. De quiltspullen die verkocht werden vlogen de stand uit en dat was fijn. Al deze materialen krijgen wij uit erfenissen en mogen we verkopen om zo de kas van de Stichting te spekken.

Zaterdag was onze Marga er en zij is expert in loten verkopen. Deze keer kon er weer een prachtige quilt gewonnen worden. Zondag was het een rustige dag, maar niet minder gezellig. Er is dan wat meer tijd om een praatje te maken met bezoekers van de stand en dat is ook belangrijk. Al zijn we inmiddels heel bekend in de quiltwereld, toch kent niet iedereen ons. En op een wat rustige dag heb je dan volop de gelegenheid om over ons mooie werk te vertellen en mensen enthousiast te maken om mee te doen. 

Aan het eind van de middag werd er uit alle verkochte loten het winnende lot getrokken. Dit lot was gekocht door Astrid Bosman uit Huissen. Astrid, van harte gefeliciteerd en veel plezier met je gewonnen quilt.

De opbrengst van deze beurs is ruim € 750, een prachtig bedrag, waar wij o.a. nieuwe rollen vulling van kunnen kopen. Als dat niet meer zou kunnen dan kunnen we ons prachtige werk niet blijven doen. 

Alle bezoekers van onze stand bedankt dat jullie langs gekomen zijn en de dames van ons beursteam jullie ook allemaal bedankt voor je inzet en enthousiasme.

Team Verdanda