Even een update

Quilt-uitgiftes, Jubileumdagen van het Quiltersgilde en een tentoonstelling van Stichting Verdanda quilts bij Quiltpalace.

Afgelopen weken waren drukke weken voor een aantal vrijwilligers van Stichting Verdanda.
Allereerst de Patchwork en Quiltbeurs in Rijswijk half april. Er was volop aandacht voor onze stand en we hebben met veel bezoekers kunnen spreken. Daarnaast was er een mooie opbrengst van de verkoopmaterialen.

Half mei mochten we van Quiltsgroep Bunnik weer 15 quilts ontvangen. Deze groep maakt ieder jaar trouw een aantal quilts voor ons. Geweldig damens, dank jullie wel!

Dan de Jubileumdagen van het Quiltersgilde, met onze Stichting Verdanda stand mochten we al op de dagen in Hoogeveen, Westerveld(Achterhoek) en Hoorn staan. En op vrijdag 30 juni staat Elly van Dinther in onze stand in Bunschoten (vanaf 11.00 tot 17.00 uur, gebouw De Samenklank, Bikkersweg 86 )
Kijk voor meer info op de website van het Quiltersgilde

Vanaf zaterdag 2 september t/m zaterdag 16 september kunt u de tentoonstelling van Stichting Verdanda quilts bekijken bij Quiltpalace in De Wijk (Drenthe)
Dit jaar krijgen wij deze geweldige mogelijkheid van Rob en Gerda van Quiltpalace om u een groot aantal van de quilts en tops te laten zijn zien die door vrijwilligers voor Verdanda gemaakt zijn. Noteer de data alvast in uw agenda!

 Verder hadden we de afgelopen tijd heel wat quilt-uitgiftes bij diverse groepen. Alle uitgiftes waren weer anders, maar wat werden onze quilts positief ontvangen! Hier een overzicht.

  • Zorgvilla Jacobahof in Oostvoorne  20 quilts
  • een scootmobielclub in Gouda ook 20 quilts
  • bij de Herbergier in Oostvoorne 25 quilts
  • bij een zorgcentrum in Meppel 30 quilts
  • bij een zorgcentrum in Wolvega 50 quilts
  • bij een zorgcentrum in Zuidlaren 8 quilts

Iedereen heel veel plezier met jullie quilt!

Het Verdanda team wenst u een fijne zomer.