Nieuwe website

Misschien is het niet voor iedereen even duidelijk te merken geweest, maar er is heel veel veranderd binnen Verdanda in het afgelopen jaar. Met het overlijden van Lenny in juni 2022 waren we op een moeilijk punt aangeland, maar we kunnen met volle overtuiging zeggen dat Verdanda er prima uitgekomen is.

Een van de belangrijkste dingen is wel de uitbreiding van het bestuur met een meerdere personen waardoor we de taken beter kunnen verdelen en de werklast voor niemand te zwaar is.

Wat ook heel waardevol is, is de tot standkoming van een ‘Beurs team’ en een ‘Quilt team’. Vooral het laatste team is geweldig gegroeid en we hebben nu al tientallen mensen die op een of andere manier voor ons thuis werken aan het omzetten van tops naar quilts, het aan elkaar zetten van blokken, het afwerken van ‘spook projecten’ en vele andere taken. Het beursteam heeft echt nog wel versterking nodig. Er staan wel heel wat mensen op de lijst maar vaak is het probleem dat mensen niet beschikbaar zijn of fysiek niet in staat zijn meer dan een dagdeel de stand te bemannen. Dus als het je leuk lijkt (en dat is het šŸ™‚ ), neem dan even contact op.

Wat de communicatie naar buiten betreft hebben we wel het beheer van onze facebook pagina goed kunnen regelen, maar de website werd een steeds groter probleem. Dat kwam mede doordat het onderhoud van de website steeds meer problemen gaf doo een verouderde opzet. We zijn dan ook heel blij dat we onze volledig vernieuwde website kunnen presenteren. Die biedt meerdere mensen de mogelijkheid om inhoud toe te voegen en bovendien kunnen we het beheer ervan nu uitbesteden. Want we hebben nog wel wat wensen en de ‘look & feel’ is nog niet zoals we het graag zouden zien. Dus houd de website in de gaten.