Quilt(s) aanvragen

Een quilt aanvragen is heel simpel; alleen maar hier een berichtje sturen en we maken het in orde. Uitgebreide informatie over het aanvragen vindt u hier, maar we zetten nog kort even alles op een rijtje.

  • Iedereen kan een quilt aanvragen, voor zichzelf of voor anderen.
  • U hoeft niet te bewijzen dat iemand een beperking heeft. We vragen alleen om even aan te geven waarom u vindt dat iemand een quilt verdient.
  • Het kost helemaal niets.
  • Als u dat wilt, en het is geen probleem voor u, dan is een donatie, bijvoorbeeld een bijdrage in de verzendkosten, natuurlijk altijd welkom.
  • Een of enkele quilts zullen we meestal opsturen, grotere aantallen brengen we zelf.
  • U kunt zelf de quilt(s) uitzoeken in dit overzicht. Alleen bij grote aantallen doen we het anders (zie hierna).

Als u meerdere mensen in uw omgeving kent met een beperking, of als u voor een zorginstelling werkt, kunt u altijd opnieuw quilts aanvragen.

Klik hier als u een of enkele quilts wilt aanvragen.

Quilts aanvragen voor een groep of afdeling.

Als u voor een groep of afdeling quilts wilt aanvragen kunt u natuurlijk gewoon voldoende quilts uitzoeken op onze website, maar het is ook mogelijk er een activiteit van te maken waarbij de mensen zelf kunnen uitzoeken. We maken dan een afspraak om langs te komen en nemen voldoende quilts mee zodat iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Dat is altijd een welkome en feestelijke happening.

Klik hier als u quilts wilt aanvragen voor een groep.