Hoe kunt u iets bijdragen.

Een stapel quilts op een bed.

De meest voor de hand liggende mogelijkheid is natuurlijk door ons quilts te schenken. Meer dan 95% van de quilts die wij weggeven, hebben we gekregen van quiltsters zoals u. Ook stoffen en andere quiltspullen kunnen geschonken worden, maar we kunnen helaas niet alles aannemen. Hieronder leest u waarom niet.

Quilts zijn alltijd welkom, we vinden altijd wel een bestemming, maar de meeste vraag is naar quilts van 1 x 1 meter tot (klein) formaat beddensprei. Dan moet u denken aan 1 tot 1.20 breed en 1m60 tot 2 m lang. Als de quilt te groot wordt kunnen veel mensen hem niet meer hanteren of vinden het onpraktisch, dus liever niet, en ook kleine, uitgesproken, kinderquiltjes vinden weinig aftrek.

Tops kunnen we helaas niet meer aannemen. Het verwerken van een top tot een complete quilt vraagt veel tijd en in de loop der jaren is de voorraad tops bij ons flink opgelopen. Als we een top aannemen voelen we ons er ook verantwoordelijk voor te zorgen dat het een quilt wordt. En op dit moment kunnen we niet zeggen of en wanneer dat het geval zou zijn.

Ook stoffen hebben we al veel, maar als het echte goede quiltstoffen zijn proberen we die te verkopen. Als u dat prima vindt dan willen we uw stoffen graag hebben. De grote lappen die we kunnen gebruiken voor achterkanten halen we er natuurlijk wel eerst uit, want daar hebben we nooit te veel van.

Andere quilt-spullen en quilt boeken nemen we ook graag aan. Wat we niet zelf kunnen gebruiken wordt ook verkocht.

En vergeet u niet, een financiƫle bijdrage is altijd heel erg welkom.