We maker er iets moois van in 2022

En zo is 2021 voorbij, een raar jaar met beperkingen, lockdown, beurzen die niet doorgingen en nog steeds het nare corona, wat maar niet weg wil gaan. Ondanks deze minder leuke dingen toch veel quilts uitgedeeld, meer dan in andere jaren. Veel quilts, tops en blokken gekregen en met het patroon van 2021 ruim 1650 blokken ontvangen en hier mee kunnen wij ± 15 quilts maken. Daarnaast ook blokken van oudere patronen gekregen, totaal zullen we rond de 1850 blokken zitten die binnen gekomen zijn. En aan alle quilts die we gekregen hebben is een Verdanda label genaaid zodat deze uitgedeeld kunnen worden.

Afgelopen jaar zijn er aardig wat donaties binnen gekomen voor de quiltmachine, onze dank daarvoor. We hebben nu ruim € 5.,000,- binnen. Het laatste stukje van € 2.000,- moet nog afbetaald worden. Willen jullie ons daarmee helpen? De machine staat al in Vlijmen en we kunnen ermee aan de slag. Door de corona maatregelen hebben we het actief werven van mensen die ons willen helpen bij het doorquilten uitgesteld., maar we willen hiermee nu starten. Wil je graag meehelpen neem dan contact op met Louis via 06 481 193 32 of stuur een mail naar Louis.

Dit jaar hebben we weer een leuk patroon gekregen van Quilters Home en we hopen dat er nog meer blokken binnen komen dan afgelopen jaar want dan kunnen er nog meer quilts gemaakt worden. De eerste blokken zijn al binnen, zo ook de eerste quilts. 

Komende maart, 24 t/m 26, zijn we aanwezig bij het Textiel Plus Festival in Rosmalen. Daarna op 8, 9 + 10 april tijdens de Patchwork & Quiltdagen in Rijswijk.  Meer informatie komt er tegen die tijd op de website en onze face book pagina. 

Deze week hebben we nog een beetje vakantie, maar vanaf half januari gaan we er met heel veel zin tegenaan.

Het Verdanda team