OEQC Maastricht

Inderdaad, voorbij is het OEQC voor dit jaar. Het is 4 dagen lang genieten geweest in het MECC – Maastricht. ’s Morgens vroeg in de auto en ’s avonds moe, op een prettige manier, weer naar huis.

Op woensdag hebben Marjan, Ria en Louis de ruimte onder de trappen naar floor 0 omgetoverd tot een leuke, vrolijke stand. De prijs quilt (zie foto) voor de loterij, dit jaar gemaakt door Marjan werd extra belicht met een paar spotjes. Dit jaar was ook de ruimte onder de andere trap leuk aangekleed en daar hingen een paar vrolijke tops en lag een mooie quilt over een standaard.

Maar wat waren het weer gezellige dagen. Heel veel bekenden ontmoet, contacten aangehaald, veel gepraat en gelachen. Natuurlijk ook nieuwe, enthousiaste quilters ontmoet waarvan velen een blok voor ons gaan maken. 

Het nieuwe blok wat uitgedeeld werd is een patroon met flying geese, leuk en makkelijk te maken. En wij quilters hebben altijd restjes stof en die kunnen daar goed voor gebruikt worden. Er was al 1 blok van het nieuwe patroon zaterdag ingeleverd. We hopen dat er nog veel blokken zullen volgen.

Zondagmiddag rond de klok van 4 uur heeft Zus v.d. Loo het winnende lot getrokken. Het is lotnummer 280 en dat is gekocht door Inge. Er is al contact opgenomen met haar en komende week gaat de quilt naar haar toe.

Komende dagen spullen opruimen, mensen bellen, post verwerken en afkicken en dan moeten we weer een heel jaar wachten. En wel tot donderdag 19 oktober 2017. 

Wilt u op de hoogte blijven van de voorbereidingen en ontwikkelingen van het OEQC 2017 of foto’s/filmpjes van 2016 bekijken, ga dan naar www.textile-festivals.com.