Nieuw jaar nieuwe kansen

Voordat we er erg in hebben is de eerste maand van het nieuwe jaar weer voorbij. Een jaar waarin we hopen jullie toch minstens 1x in het echies te kunnen zien, waar dan ook. Liefst meer, maar dat hangt een beetje van het COVID 19 virus af en hoe de mensen zich aan de maatregelen houden.  Met de strenge lock down momenteel zullen wij, als quilters, ons echt niet vervelen. Leuk is het niet nu, maar de tijd dat we gezellig naar een tentoonstelling, workshop of bee kunnen komt wel weer.

In de eerste drie weken van 2021 heeft de postbode al aardig wat enveloppen gebracht met daarin het nieuwe blok. Elke dag komt er minimaal 1 envelop binnen. In de meeste enveloppen zitten meerdere blokken en dat vinden wij heel fijn. De teller staat al op 103 binnen gekomen blokken. De maaksters waarvan we de naam, adres of mailadres hebben krijgen een bedankje van ons.

Het nieuwe patroon kan, als je het niet met de Kerstkaart ontvangen hebt, gedownload worden via de website. Klik hier voor het patroon.

Carin is al heel actief geweest met het maken van een instructiefilm voor You tube waarin ze laat zien en vertelt hoe het blok gemaakt kan worden.  Bekijk het hier.

Als je een of meer blokken gemaakt hebt, kunnen ze opgestuurd worden naar:

Stichting Verdanda
van Leeuwenhoeklaan 55
5252 CB Vlijmen

In 2020 hebben we ruim 1500 blokken mogen ontvangen. Zullen we daar dit jaar overheen gaan en er 1600 blokken van maken? Wij kunnen dan weer 1 quilt meer maken. 

Helaas is de activiteiten kalender voor 2021 nog erg leeg. Maar wie weet komt daar verandering in. We gaan neuzen op internet of er al data bekend zijn van de beurzen waar wij normaal gesproken staan. Mochten beurzen door omstandigheden niet doorgaan, dan plaatsen we altijd een last minute bericht. Ook op onze facebook pagina 

We gaan er gewoon weer een gezellig jaar van maken en lekker bezig zijn voor en met de Stichting.

Tot de volgende keer.

Team Stichting Verdanda