Leuk, leuk, leuk

Vandaag, 12 maart 2019 is op de Facebook pagina van Stichting Verdanda een stukje met foto geplaatst en dit is binnen 3 uur meer dan 400 keer bekeken. Wat ontzettend leuk is dit, zo vaak en in zo’n korte tijd.

Het is de top (zie foto) welke door Wies, Erna, Nienke en Marga is gemaakt van blokken van het flying-geese blok. Dit blok was het jaarblok 2017/2018 en hiervan hebben we heel veel losse blokken binnen gekregen.

Dames ontzettend bedankt dat jullie met elkaar deze leuke top hebben gemaakt. Wij zullen ervoor zorgen dat de top binnenkort een quilt is en weggegeven kan worden.

Van het flying-geese blok bestaat een you tube filmpje waarin heel duidelijk uitgelegd wordt hoe dit blok gemaakt kan worden. Dit filmpje is al meer dan 130 keer bekeken.

Zo ook het nieuwe blok 2018/2019, dit is al meer dan 100 keer bekeken.  Het is heel leuk om te zien dat er animo voor is om de filmpjes te bekijken.

Dus, wilt u een blok voor ons maken en twijfelt u of u dit kan, kijk even op you tube en stap voor stap ziet u daar hoe het moet met een heel duidelijke uitleg.

Veel plezier met het maken.