2018 in vogelvlucht

Het is een geweldig jaar geweest voor ons. Veel activiteiten zijn er geweest, veel blokken ontvangen die door heel veel mensen gemaakt zijn. Daarnaast ontzettend veel materialen gekregen, van lapjes tot lappen, van ufo’s tot tops en quilts. De tops gaan wij afmaken en van de ufo’s maken we afo’s zodat ook hiervan genoten kan worden door onze doelgroep.

We hebben op 3 fantastische beurzen mogen staan en daar genoten van alle mensen die langs kwamen om hun blokken, stofjes of tops/quilts te brengen of gewoon gezellig een praatje kwamen maken De meeste mensen krijgen een bedankkaartje of mail als ze iets opsturen, maar soms staat er geen afzender op envelop of pakket en daarom via deze weg ook jullie ontzettend bedankt voor je bijdrage, in welke vorm dan ook.

In 2018 hebben we meer quilts uitgedeeld dan ooit tevoren. En dat hebben we kunnen doen dank zij de inzet van jullie allemaal, want met elkaar kunnen we dit mogelijk maken. 

Door deze fantastische groei is er ook heel veel te doen en zouden we wat extra hulp heel goed kunnen gebruiken. Zou je ook wel een steentje bij willen dragen, neem dan even contact met ons op.

Maar ook een kleine bijdrage, overgemaakt op NL75ABNA0417 6308 67 t.n.v. Stichting Verdanda, Vlijmen is natuurlijk zeer welkom.

Het nieuwe patroon 2018/2019 staat inmiddels al op deze site en kunt u makkelijk downloaden. De Kerstkaarten zijn reeds verstuurd en de eerste gemaakte blokken zijn al binnen en ik hoop dat er nog heel veel volgen. Kijk even op deze pagina voor patronen en videos met instructies om de blokken te maken.

Het hele Verdanda team wenst jullie allemaal heel fijne, gezellige, warme Kerstdagen en een ontzettend goed, gezond en creatief 2019.