trappenberg

Laat hier een bedankje achter als u een quilt hebt ontvangen.

Klik hieronder op "Voeg een bericht toe" als u een bedankje wilt achterlaten. Reacties op onze website of op de activiteiten van Stichting Verdanda kunt u kwijt in ons gastenboek.

Voor u een berichtje kunt verzenden moet u bewijzen dat u geen robot bent. Dat is om spam tegen te gaan. Klik in het witte vakje en selecteer alle afbeeldingen waarop het genoemde onderwerp te zien is. Het is wat lastig dus even volhouden. Eventueel linksonder op het rechtsdraaiende pijltje klikken voor een andere opgave.

Post Message


Debby

Wat zijn ze mooi!!! Ik ben echt helemaal onder de indruk ❤ Hier gaan ze echt héél erg van genieten. Heerlijk knuffelen onder deze prachtige dekens, die duidelijk met liefde zijn gemaakt.

Groetjes van Debby.


21/11/19
Wiebke

Emma onder haar quiltWij hebben afgelopen week een quilt gekregen voor onze Emma en ook een foto opgestuurd.

Ik wilde jullie toch nog een keer zeggen hoe veel vreugde de quilt in onze familie brengt voor Emma en de rest van de familie. Met de kinderen hebben wij geteld dat de quilt uit 281 stukjes gemaakt is. Elke dag ontdekken de kinderen nieuwe patronen (hartjes, sterretjes, een zon etc.). Ik kan mij niet voorstellen hoeveel tijd erin gestoken is van iemand die niet wist waar het quilt vervolgens heen gaat en of het goed terecht komt. Het is zo nauwkeurig en met zo veel liefde gemaakt. 

Ik wil jullie en degene die hem gemaakt heeft nog eens heel hartelijk bedanken. Hij is een warme familie terecht gekomen en zal gekoesterd worden ❤️

Lieve groet,

Wiebke


18/11/19
Tineke : quilt

Dankzij jullie is de kamer van mijn gehandicapte zus een stuk vrolijker met die mooie quilt.


13/11/19
Brenda

De quilt van BrendaHij is geweldig !! Ik ben er zo super blij mee !!

Jullie zijn echt geweldig 

Heel erg bedankt hier voor

Groetjes Brenda


11/04/19
Ontzettend gaaf!

Hallo Louis,

ik heb de quilt gekregen, ontzettend bedankt! Hij is echt super mooi en ik heb hem gelijk aan iedereen laten zien. Ik vind het zo gaaf dat hij ook 2 verschillende kanten heeft. Echt prachtig!

Ik heb hem ook aan al mijn medebewoners laten zien en verteld waar ze heen moeten als ze dat ook willen. Ik ben er enorm blij mee!!

Groetjes,

Lisa


02/04/19
 
Powered by Phoca Guestbook

Activiteiten agenda

Last month June 2023 Next month
M T W T F S S
week 22 1 2 3 4
week 23 5 6 7 8 9 10 11
week 24 12 13 14 15 16 17 18
week 25 19 20 21 22 23 24 25
week 26 26 27 28 29 30