Uitgedeeld

Als het maar enigzins mogelijk is maken we foto's van het uitdelen van de quilts omdat we graag zoveel mogelijk willen laten zien waar de quilts naar toe gaan. Helaas kunnen we niet alles op deze website publiceren, maar waar we toestemming hebben van de ouders of verantwoordelijke verzorgers maken we daar graag gebruik van. Hier vindt u diverse "foto reportages".

 

Quilts voor GGZ Dimence Deventer

on 17 February 2020

GGZDeventer Januari2020

Zaterdag 25 januari, een beetje sombere weer buiten, reden Carla en Carin naar de GGZ ,Dimence in Deventer.

Maar in het HUIS AAN DE DIJK werden wij heel warm welkom geheten door Rieky Dubbink en het team.

We legden ale quilts op de serveerwagen en daarna gingen we heerlijk koffie/thee drinken met de bewoners!

 

Een aantal bewoners had al heel snel een keuze gemaakt welke quilt hij of zij wilde hebben. Anderen deden er iets langer over. Ook hield één van de dames een prachtige speech! Zo ontroerend.

Als verrassing hadden de bewoners nog een financieel kado voor ons. Met dit bedrag kunnen wij weer tussenvulling en achterkanten voor onze quilts kopen.

Wat een mooie reacties allemaal en wat een fijn middag.

Bewoners en team van Huis aan de Dijk afdeling Hoeve. Bedankt !!

Quilt uitgedeeld in Groningen

on 26 March 2019

Sofie met de quiltAfgelopen zaterdag een prachtige quilt uitgedeeld aan deze jonge dame in Groningen. Sofie wordt omringd met liefde en warmte van haar familie,vrienden en een werkneemster van Visio die thuiszorg verleent. Haar slaapkamer en badkamer zijn vorig jaar helemaal opgeknapt in Sofie haar lievelingskleur Oranje. Daar past deze quilt natuurlijk perfect bij !

Met dank aan alle vrijwilligsters die dit mogelijk maakten.


Quilts uitdelen bij Schoorwijck

on 02 February 2019

Quilts worden uitgedeeldDe bewoners van WoonZorgcentra Haaglanden Schoorwijck in Leidschendam werden half januari verrast door Ria, Charlotte en Joke  met quilts van onze Stichting. Zij deelden in Schoorwijck 65 mooie quilts uit.

De mooie quilts kunnen gebruikt worden voor op de rolstoel en zijn dan een warme deken voor de benen bij een wandeling. Maar ook als een mooie sprei of deken voor op het bed.  

Dit leuke, warme initiatief zorgde voor een lach op het gezciht van veel bewoners. Wij hopen dat de mensen die een quilt gekregen hebben er heel lang veel plezier van zullen hebben. 

schoorwijk 3

Quilts uitgedeeld bij de Krönnensommer.

on 26 January 2019

1901 kronnensommer 1Donderdag 17 januari zijn er quilts uitgedeeld bij de psycho- geriatrische afdeling Dinkel van de Krönnensommer in Hellendoorn.

Wat een heerlijke, gezellige en verzorgde middag.
Ben altijd weer verwonderd hoe mooi en blij de reactie is van de bewoners. Ze genieten van de mooie stoffen en kleuren van de quilts en mochten zelf een quilt uitzoeken voor bed en/of rolstoel.


1901 kronnensommer 2

Everlien van Losser van de Krönnenzommer, dank je wel!

Annet

on 22 August 2009

Foto van Annet die quilt bekijkt.Annet was maar wat blij met de quilt die ze gekregen had. Eerst moest hij natuurlijk zorgvuldig bekeken worden en daarna uitgeprobeerd op haar bed. Haar medebewoners van huize Chrizona in Nesselande, Rotterdam hadden daar ook wel trek in, en daar gaan wij voor zorgen.

Foto van Annet op haar bed, met quilt.

En hier kun je zien hoe goed de quilt staat.

Activiteiten agenda

Last month June 2023 Next month
M T W T F S S
week 22 1 2 3 4
week 23 5 6 7 8 9 10 11
week 24 12 13 14 15 16 17 18
week 25 19 20 21 22 23 24 25
week 26 26 27 28 29 30