Drie dagen Beursfabriek in Nieuwegein

Post on 30 November 2015

Quilt door Riet Böcker.Ook deze Handwerk en Quiltdagen/beurs is voorbij en we moeten weer een heel jaar wachten tot de volgende editie er is. 

Deze keer had men echte stands opgebouwd en hadden we zij -en achterwanden wat heel fijn is, want zo kunnen we een aantal tops, gemaakt van ingeleverde blokken ophangen. De mensen vinden het altijd fijn om te zien wat er gemaakt is van de blokken en kijken of hun blok er tussen zit. Het is soms een feest van herkenning.

Donderdag was het niet zo heel erg druk. Wel gezellig en doordat het niet zo druk was hadden we meer tijd om met de mensen te praten. 's Middags kwam Renate 10 quilts brengen (foto hieronder) die zij gemaakt heeft voor het Emma kinderziekenhuis. Zij krijgt materiaal van ons en maakt daarmee heel wat quilts per jaar. Door andere mensen waren ook quilts, tops en blokken ingeleverd. Zo ook een quilt van mevrouw Riet Böcken (rechts boven), een mevrouw van dik in de 80.

Quilts door Renate WiegersVrijdag was het gelukkig drukker en werden er ook veel meer loten verkocht. De eigenaar van het winnende lot krijgt een mooie quilt. Ook vandaag quilts, tops en blokken ingeleverd door diverse mensen en heel wat contacten onderhouden en nieuwe contacten gelegd. Trijntje v.d. Horst neemt morgen de 2 tops mee naar Sebaldeburen en quilt deze voor ons door. 

Zaterdag was ook redelijk druk. Veel mannen zagen we, die gezellig deze dag met hun partner meekwamen. Aan het eind van de middag heeft Margot het winnende lot getrokken en dat is lotnummer 890. Degene die dit lot had gekocht gebeld en zij is erg blij met de quilt. Deze week gaat de quilt naar haar toe. 

Ook dit jaar merkten we weer dat er zoveel mensen zijn die zich inzetten voor de Stichting en dat op velerlei manier. Dat is de kracht van onze Stichting, met veel mensen komen tot een prachtig iets, het schenken van quilts aan mensen met een beperking.

Tot volgend jaar in Nieuwegein.

Activiteiten agenda

Last month March 2023 Next month
M T W T F S S
week 9 1 2 3 4 5
week 10 6 7 8 9 10 11 12
week 11 13 14 15 16 17 18 19
week 12 20 21 22 23 24 25 26
week 13 27 28 29 30 31