Dagen Nieuwegein zijn weer voorbij

Post on 17 November 2014

De Handwerk & Quiltdagen in Nieuwegein zijn voorbij. Het waren weer heel gezellige dagen, waarbij we veel bekenden gezien en gesproken hebben, maar ook veel mensen die onze Stichting nog niet kenden, maar nu dus wel. Het zijn goede dagen geweest om nog meer bekendheid te krijgen. Vrijdag waren we al vroeg uit Eindhoven vertrokken, want de kraam moest nog ingeruimd worden. Gelukkig was het niet druk op de weg. Dat is elke keer een uitdaging om de kraam/stand zo aantrekkelijk mogelijk in te richten. Ook deze keer is dit weer gelukt dankzij Magda.141117 artikel Nieuwegein

Binnen een kwartier kwam er al een mevrouw een heel leuke quilt brengen en onderdelen voor een top. Zij had geen zin meer om deze af te maken, nou wij wel hoor. In de loop van de dag kregen we nog wat blokken, een tas vol met stoffen en nog 2 quilts. Dus 's avonds reden we met volle kofferbak weer terug naar Eindhoven en nu helaas wel in de file. Maar we zaten droog en konden zo de dag nog even doornemen.

Zaterdag was ook een heel geslaagde dag. Ook weer veel leuke, gezellige mensen ontmoet. Deze dagen kregen de mensen, die het wilden, een kleine attentie van ons. Dit ter ere van het 10 jarig bestaan van de Stichting. En ook deze dag weer quilts en blokken gekregen. Zo leuk is het dat de mensen hun spullen meenemen en als eerste op zoek gaan naar onze stand om de spullen af te geven.

En zondag alweer de laatste dag. Er waren al direct een behoorlijk aantal bezoekers, die de regen getrotseerd hadden. Deze dag veel bekenden gezien en gesproken wat altijd heel gezellig is. Veel mensen vroegen al naar het nieuwe blok voor 2015, wat dat wordt. Wij weten het nog niet, want we laten ons verrassen door Wendy van de PatronenPost die voor ons het patroon maakt. 

Wij hebben zelf ook rond gekeken en er moesten lapjes mee naar huis. Ik heb leuke lapjes kunnen scoren, die worden weer in een quilt verwerkt. Er was ook prachtig werk van vilt te zien, dus dat wordt komende winter een workshop vilten. 

Het zijn 3 geslaagde dagen geweest. Iedereen die onze stand heeft bezocht, bedankt voor jullie bezoek en wie weet tot volgend jaar. 

Activiteiten agenda

Last month March 2023 Next month
M T W T F S S
week 9 1 2 3 4 5
week 10 6 7 8 9 10 11 12
week 11 13 14 15 16 17 18 19
week 12 20 21 22 23 24 25 26
week 13 27 28 29 30 31