Het is helaas weer voorbij

Post on 27 October 2014

Foto Verdanda Stand OEQC Veldhoven 2014Al het moois wat er de afgelopen 4 dagen te zien was op het OEQC is gisterenavond opgeruimd, het feest is weer voorbij. Wat hebben we kunnen genieten van alle mooie quilts. En natuurlijk van de vele winkels met prachtige stof. 

Wij hebben genoten in de stand van Verdanda en we hopen dat u van ons heeft genoten. In de voorbije dagen heel veel bekenden gezien en gesproken. Maar ook nieuwe contacten gelegd. Blokken gekregen, tops en ook kant en klare quilts. Alle lieve maaksters en geefsters ontzettend bedankt. Wij zullen er voor zorgen dat de blokken een top worden en daarna een quilt en dat deze quilt iemand uit onze doelgroep heel veel warmte en gezelligheid gaat bieden.

Er zijn aardig wat loten verkocht en na 4 dagen is de opbrengst 332 euro, een bedrag waar we ontzettend blij mee zijn. Het winnende lot is getrokken door Joke en zij haalde nummer 887 uit het bakje. De mevrouw die de prachtige quilt gewonnen heeft, heeft hem geschonken aan Stichting Verdanda daar zij zelf al haar huis volheeft met quilts. Wij vinden dit een ontzettend leuk gebaar van de winnares.

Nu is het weer een heel jaar wachten op het volgende OEQC. Volgend jaar niet meer in Veldhoven, maar in het MECC in Maastricht. Wij hebben er zin in.