Fancy-fair Thomashuis Lepelstraat

Post on 13 September 2014

Door Anita en Harry Willeboordse, zorgondernemers van het Thomashuis in Lepelstraat (bij Bergen op Zoom) waren we uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens hun jaarlijkse fancy-fair op zaterdag 13 september. 

Het was nog fris toen we 's morgens vroeg uit Eindhoven vertrokken, maar in Lepelstraat aangekomen was het al aangenamer. Een prachtig verbouwde boerderij is het Thomashuis waar 8 mensen met een beperking en het gezin van Anita en Harry wonen. Iedereen was nog lekker bezig om de puntjes op de i te zetten. Nadat we onze tafel gevonden hadden en ingericht zijn we op zoek gegaan naar de koffie. Heerlijk zo'n bakkie en een lekker stuk eigen gebakken cake erbij.  Om 10 uur kwamen de eerste mensen al en het werd steeds wat drukker. 

Voor ons was het echt de bedoeling om mensen van de doelgroep te bereiken, zeg maar onze Stichting te promoten. En dat hebben we ook gedaan. Aardig wat contacten gelegd met zorgondernemers/medewerker/vrijwilligers van andere Thomashuizen. We hebben goed duidelijk kunnen maken wat we zijn, voor wie we zijn  en dat leverde enthousiaste reacties op. 140911 artikel

Een aantal andere Thomashuizen verkochten hun zelfgemaakte spullen en daar waren best leuke dingen bij. De boerderijwinkel uit Lepelstraat verkocht verse eieren, groenten en fruit Al met al een heel geslaagde dag die zeker een aantal aanvragen voor quilts gaat opleveren.