Open dag Quiltpalace 2014

Post on 01 September 2014

Verdanda stand staphorst 2014Zaterdag 30 Augustus was het weer Open Dag bij Quiltpalace in Staphorst, en zoals al vele jaren het geval was, waren wij, stichting Verdanda, weer te gast bij Rob en Gerda Stegeman.

We hadden weer een prachtige stand, voor het pand op de stoep, zodat iedereen er wel voorbij moest. Aan belangstelling dan ook geen gebrek. En dankzij de Verdanda werkgroep uit Staphorst zag onze stand, zoals je op de foto kunt zien, er weer geweldig uit. Deze werkgroep is ook al vele jaren actief en heeft niet alleen al een groot aantal quilts gemaakt, maar is ook actief in het vinden van bestemmingen voor de quilts en het uitdelen ervan. Het is geweldig om te zien hoe al die mensen zich enthousiast inzetten en steeds weer met nieuwe ideeen komen. Zo hadden ze dit jaar een presentje voor de bezoekers; iedereen kon een foto uitzoeken met daarop een detail van de 'Staphorster Quilt (foto onder).  Al zat er wel een addertje onder het gras; bij de foto zat een patroon van een blok, en iedereen weet, als Stichting Verdanda een patroon weggeeft verwacht ze er wat voor terug.

De Staphorster quilt 2014We deelden dit jaar onze stand met de stichting Early Birds. Deze stichting biedt ouders van te vroeg geboren babies een foto reportage aan. Een heel bijzonder doel wat zeker aandacht verdiend. Dus zeker even kijken op de website van Early Birds.

Het was in elk geval een zeer geslaagde dag, voor iedereen, mede dankzij het weer wat, afgezien van één bui, gewoon goed was. Gerda en Rob, nogmaals heel hartelijk bedankt voor de mogelijkheid die jullie ons geboden hebben; mensen van de werkgroep Staphorts, bedankt voor de geweldige manier waarop jullie deze mogelijkheid hebben aangegrepen en ons doel hebben gepromoot.

Voor diegene die graag de foto's wil zien: naar de foto's op de website van Quiltpalace.