1ste dag van de Expo

Post on 03 May 2014

Wat hebben we een leuke stand met als middelpunt een prachtige top van jullie kroonblokken gemaakt. Uiteraard hangen er nog andere tops en liggen er tops op tafel zodat heel veel mensen misschien wel hun eigen blokje kunnen vinden. artikel 03052014

En wat was het gezellig. Natuurlijk heel veel bekenden ontmoet. Het is een jaarlijks terugkerend reunie, lekker tijd om even bij te kletsen. Er is wel contact met elkaar, maar dat is via een bedankkaart of mail en nu zien en spreken elkaar. Er zijn weer een heel stel blokken ingeleverd, tops en quilts. En uiteraard is maar wat graag het nieuwe patroon meegenomen. Dit nieuwe patroon is zeer enthousiast ontvangen, het is makkelijker dan het kroontje. 

Met de verkoop van loten en de giften in het spaarvarken is deze 1ste dag € 100 opgehaald, wat we fantastisch vinden. Dit is toch weer een halve rol vulling. 

Bent u nog niet in Veldhoven geweest, kom  dan nog gezellig langs. De Expo is zondag 4 mei nog open tot 17 uur. Wij van Stichting Verdanda zouden het erg leuk vinden om u te ontmoeten in stand nr. 04. U herkent ons aan de slingers en ballonnen.

Tot in Veldhoven morgen.