Het feest is weer voorbij helaas

Post on 21 October 2013

Inderdaad helaas afgelopen, het was een feest de 4 dagen die we op het OEQC in Veldhoven stonden. Heel veel oude bekenden gezien en gesproken, ook heel veel nieuwe mensen ontmoet die Stichting Verdanda nog niet kenden. Heel veel patronen uitgedeeld wat weer heel veel blokken gaat opleveren.  

20131021 artikel 1Vrijdag en zaterdag had Ria onze jongste quiltsters meegenomen, de 3 kleindochters, die al op hun manier bezig zijn met lapjes. Als ze het leuk blijven vinden zijn dit de quiltsters voor de toekomst. 

De opbrengst van de loterij is dit jaar € 325. Alle dames die 1 of meerdere loten hebben gekocht enorm bedankt hiervoor! Om kwart voor vijf zondag heeft Maaike Bakker het winnende lot getrokken en het is lotnummer 462 wat Maaike trok. Dit lot is in het bezit van Els van 't Westende uit Son en zij krijgt zo snel mogelijk de quilt.  

20131021 artikel 2We hebben ook 20 quilts gekregen van diverse dames en 7 tops. Ook deze dames heel, heel erg bedankt. Er worden zo snel mogelijk Verdanda labels aan de quilts genaaid zodat ze op onze site geplaatst kunnen worden en de mensen die een quilt hebben aangevraagd ook uit deze nieuwe quilts kunnen kiezen. 

Alle dames die een bezoek aan onze stand hebben gebracht, het was weer heel gezellig en tot mei 2014 op de Expo Veldhoven.