EXPO WEER VOORBIJ

Post on 06 May 2013

De Expo Veldhoven is voorbij, het feest is over. Maar wat hebben we genoten vrijdag, zaterdag en zondag. Het is heel druk geweest met bezoekers voor de prachtige quilts die er hingen. Ook bij de St. Verdanda was het gezellig druk. Heel veel oude bekenden kwamen langs, nieuwe mensen hebben we warm kunnen maken voor onze Stichting. Het nieuwe "hartjes" blok is heel veel uitgedeeld en dat gaat komende maanden veel blokken opleveren.

130506 artikelEr zijn 176 loten verkocht en het winnende lot, welk door Christien van Herp getrokken is, is nummer 744 (zie foto). En de mooie prijs quilt gaat naar Carolina uit Eindhoven. De winnares is al gebeld en de quilt wordt haar dinsdagavond tijdens een bijeenkomst van quiltgroep " The Blazing Stars" overhandigd. 

Na deze drie geweldige dagen mochten we ruim 200 euro bijschrijven op de rekening van de Stichting. Dit bedrag kwam tot stand door de verkoop van loten en donaties. We zijn hier erg blij mee en kunnen dit bedrag besteden aan vulling en aankoop grote lappen stof voor de achterkanten van de tops die nog doorgequilt moeten worden.

Hopelijk zien we u allemaal weer in oktober a.s. tijdens het OEQC. Dit evenement wordt gehouden van 17 t/m 20 oktober 2013, ook in Koningshof te Veldhoven.

Meer informatie hier over kunt u lezen op www.oeqc.eu