Impressie open dagen van 1 september

Post on 01 September 2012

Wat was het gezellig druk bij de verschillende quilt locaties waar zaterdag 1 september jongstleden een Open Dag werd gehouden en wat hadden we schitterend weer.

StaphorstQuiltpalace & de Wolmand in Staphorst hield ook op deze dag haar traditionele Open Dag. Ook nu was er een stand van St. Verdanda , waar de vrijwilligers van de werkgroep Staphorst gebruik van konden maken. De stand was volgehangen met fleurige quilts, o.a. gemaakt van blokken die belangeloos waren aangeleverd door een groot aantal mensen. Steeds lukt het weer door de inzet van de enthousiaste quilters uit de regio Staphorst om van alle blokken mooie quilts te maken. Op deze dag kregen we zelfs 2 schitterende quilts die al helemaal klaar waren, geweldig en bedankt daarvoor.

Louis en Ria waren ook aanwezig en zoals elk jaar heeft Louis weer veel foto's gemaakt.

Er zijn veel patronen van de feesthoedjes meegegeven en de vrijwilligers hebben belangstellenden over St. Verdanda verteld. De foto's van deze dag kunt u bekijken op de website van Quiltpalace www.quiltpalace.nl

Bij Marina www.quiltcorner.nl in Den Dolder was Carien namens Verdanda. Ze heeft veel contacten gelegd met mensen die St. Verdanda nog niet kenden. Van diverse mensen, die Verdanda wel kennen, kreeg ze blokken en quilts. En we hebben ook diverse stoffen mogen ontvangen.

Patronen postBij de Patronen Post  www.patronenpost.nl van Wendy Voster in Budel waren Lenny en Magda aanwezig voor de Verdanda stichting. Heel fijn het mooie weer, want de Open Dag werd in de tuin gehouden. Samen met Jopies dromenquilt hebben we een loterij gehouden waarvoor 4 prijzen ter beschikking waren gesteld. De opbrengst van de loterij was in totaal € 133,-- en Jopie en Verdanda kregen elk de helft van de opbrengst.

We hebben op deze dag veel patronen uitgedeeld en hopen dat alle dames die een patroon mee hebben een bootjesblok in leveren. Heel leuk dat door een aantal dames hun gemaakte blok werd herkend in de bootjes tops die er hingen. Na het opruimen van alle spullen was er voor iedereen die had meegeholpen aan deze dag "hamburger van Piet" Fijn als je na een drukke dag lekker aan kan schuiven en niet zelf hoeft te koken.

Wendy, Gerda en Rob en Marina ontzettend bedankt dat we St. Verdanda mochten presenteren en aanwezig zijn op jullie Open Dag.