Helaas, het OEQC 2012 is weer voorbij.

Post on 08 May 2012

Wat waren het gezellige dagen op het OEQC in Veldhoven. We hebben heel veel dames ontmoet die blokken voor ons maken. Maar ook dames die onze Stichting nog niet kenden en nu voor ons aan de slag gaan om blokken te maken.OEQC dag 4-1

Lisette kwam donderdag 10 quilts brengen die ze voor ons had doorgequilt. Deze quilts worden zo snel mogelijk gefotografeerd en krijgen een nummer zodat ze op de site geplaatst kunnen worden. Veel dames kwamen blokken inleveren en ook hebben we tops gekregen en quilts.

Mevrouw Buss kwam haar vliegtuigjesquilt brengen (zie foto rechts), nog hartelijk dank  daarvoor. We hebben ook dozen met stof gekregen, zodat we weer vooruit kunnen met naaien.

De verkoop van de loten en stoffenpakketjes hebben in totaal € 426,55 opgebracht. Een heel bedrag voor ons, waar we vulling en stof voor OEQC dag 4-3achterkanten van kunnen kopen. Dames, bedankt voor het kopen van de loten.

Om half vijf zondagmiddag heeft Ada Honders van OEQC (zie foto aan de linkerkant) het winnende lot getrokken. De prijs, een prachtige tulpenquilt, gemaakt van de Haan en Wagemaker stof is gevallen op nummer 949. De glukkige winnear, mevrouw van de Wal-Crone uit Culemborg is heel blij met haar prijs. Zij zal de quilt zo snel mogelijk in ontvangst nemen.

OEQC dag 4-2

 

Tijdens het OEQC hebben we een nieuw patroon uitgedeeld. Het is het patroon van een feesthoedje (zie foto rechts). Heel veel dames hebben dit patroon meegenomen en we hopen dan ook dat we veel gemaakte blokken hiervan terug krijgen zodat wij er weer een quilt van kunnen maken.

 

En tegen iedereen vanaf deze plaats een tot ziens, tot volgend jaar.