1ste dag OEQC in Veldhoven - 3 mei 2012

Post on 02 May 2012

Klokslag 10 uur gingen vanmorgen de deuren open voor alle belangstellenden die naar het OEQC in Veldhoven kwamen. Het was ineens een hele drukte, maar wel gezellig.OEQC dag 1-1

Al vrij snel kregen we de eerste quilt en tops van de quiltgroep uit Susteren. Deze dames komen elk jaar trouw ons opzoeken in Veldhoven en nemen altijd een leuke verrassing voor ons mee. Enorm bedankt weer dames. Ook Lisette kwam de quilts brengen die ze voor ons doorgequilt heeft. Dat zijn er weer 10 die gefotografeerd kunnen worden en daarna op de site geplaatst, zodat we er weer iemand blij mee kunnen maken. Maar ook andere dames kwamen tops, quilts en blokken brengen, iets waar we heel blij mee zijn.

We hebbeOEQC dag 1-2n al aardig wat loten verkocht en hebben nog 3 dagen tegaan, zodat de opbrengst van de loterij aan het eind van de zondag veel hoger is. Dat hopen we in ieder geval wel. Maar de prijs die u kunt winnen is ook de moeite waard. Op de foto links, de tulpenquilt met blauwe biezen ertussen, dat is de prijs van de loterij. Een prachtige quilt is het geworden.

Er zijn ook al een paar stofpakketten voor de lappenpop verkocht en ook daarvan hopen we dat aan het eind van de zondag er niet veel meer van over zijn.

Maar we hebben nog 3 dagen voor de boeg en die gaan we met heel veel plezier tegemoet.

Wie weet zien we u wel in Veldhoven.