Meer informatie

promo

Hoe werkt het aanvragen van een quilt

on 24 April 2022

Emma onder haar quiltOnze quilts gaan naar 'Mensen met een beperking'. Dat kunnen natuurlijk mensen zijn met een lichamelijke of verstandelijke beperking, maar ook iemand die langdurig ziek is rekenen wij daaronder. En ouderen in verpleegtehuizen natuurlijk ook.

Quilts moeten aangevraagd worden. Wij gaan niet naar mensen toe om te proberen onze quilts 'te slijten'; iemand moet er om vragen, moet het echt willen.

Hoe kunt u iets bijdragen.

on 08 October 2022

Stapel quilts op een bed.De meest voor de hand liggende mogelijkheid is natuurlijk door ons quilts te schenken. Meer dan 95% van de quilts die wij weggeven, hebben we gekregen van quiltsters zoals u. Ook stoffen en andere quiltspullen kunnen geschonken worden, maar we kunnen helaas niet alles aannemen. Hieronder leest u waarom niet.

Wie gaat er mee door quilten

on 24 April 2022

De quiltmachineHet is gelukt, we hebben, dankzij alle gulle giften, de zo begeerde quiltmachine kunnen aanschaffen. Die heeft ondertussen ook een mooi plekje gekregen en we hebben al de eerste probeersels gemaakt.

Nu is het zaak om de machine natuurlijk zo veel mogelijk meters te laten maken. Wie gaat ons daarbij helpen. 

Hoe zit het nu met die quilts

on 31 December 2020

artistiek quiltWat zijn dat voor quilts die wij weggeven, hoe komen wij daaraan, wat voor quilt kan ik het beste maken voor stichting Verdanda, wat doen wij met die blokken, kan ik ook een top schenken. Allemaal vragen waarvan wij denken dat ze jullie bezig houden en waar we hier een duidelijk antwoord op proberen te geven.