Over quilts

Sinds de start van de activiteiten zijn al een groot aantal quilts geproduceerd en weggeschonken. De werkstukken zijn niet alleen zeer uiteenlopende van kleur en patroon maar komen ook op heel verschillende manieren tot stand.

  • Huisjes quilts; gemaakt van uw blokken.
  • Complete quilts; zo gekregen.
  • Quilts gemaakt in de werkgroepen
  • Quilts gemaakt door quiltsters die thuis voor ons werken

Een groot deel van de quilts komt uit de werkgroepen die bijeen komen om samen aan de quilts te werken. Dat is ook echt teamwork wat zo'n werkdag altijd tot een fijne en gezellige activiteit maakt.

 

Quilts gemaakt van ingezonden blokken.

on 27 August 2009

Prachtig zijn ook de quilts, gemaakt van blokken die we uit het hele land toegestuurd krijgen. Het leuke van zo'n quilt is dat heel veel mensen een steentje hebben bijgedragen. Klik op de link hieronder voor een overzicht van quilts die zo tot stand gekomen zijn. Even op de foto's klikken om een grote versie te bekijken. Misschien herkent u uw eigen blok er wel in. En blokken blijven sturen!

Prachtige quilts, geschonken om weg te geven.

on 27 August 2009

Foto van de Quilt door Jolie geschonken.Wat zeker niet onvermeld mag blijven zijn de complete quilts die we regelmatig geschonken krijgen. Quilts die al een tijd ongebruikt in de kast liggen maar ook quilts die mensen speciaal voor het goede doel van Stichting Verdanda gemaakt hebben, alleen of met een hele groep. Er zullen dan ook zeker mensen zijn die hun werkstuk herkennen van een van de hier getoonde foto's. Een prachtig voorbeeld ziet u hiernaast. Deze quilt is geschonken door Jolie uit Turkije!!!

Foto van de Quilt, geschonken door Nog een voorbeeld van een complete quilt die geschonken is ziet u links. Deze quilt is gemaakt door "Ria's Hobby Groepje". En dan hebben we het over Bets, Annelies, Dieny, Bep, Johanna, Riet, Gerrie, Hetty, Bettie en natuurlijk Ria. Fantastisch werk meisjes, en "met liefde gemaakt" zeggen de dames zelf.

Activiteiten agenda

Last month June 2023 Next month
M T W T F S S
week 22 1 2 3 4
week 23 5 6 7 8 9 10 11
week 24 12 13 14 15 16 17 18
week 25 19 20 21 22 23 24 25
week 26 26 27 28 29 30