Aankondigingen

Aankondigingen

Aankondiging activiteiten

Nog maar 6 dagen te gaan en dan ....Rijswijk !!!

on 06 april 2018

Plattegrond Patchwork Quiltdagen april 2018 verdandaRijswijk komt steeds dichterbij en hoe leuk is dat. Het meeste staat klaar, voor het inloopnaaifestijn zijn alle lapjes gesneden, garen, scharen en spelden ingepakt, dus we kunnen. Woensdag gaan er 4 mensen heen om de stand op te bouwen zodat u vanaf donderdag gezellig bij ons langs kunt komen, voor een praatje, informatie, uw gemaakte blokken afgeven en gezellig meedoen met ons naaifestijn.

Inmiddels ook de plattegrond binnen gekregen en wij hebben standnummer 63. We hebben het in de plattegrond hiernaast aangegeven.

De Patchwork & Quiltdagen zijn van donderdag 12 t/m zaterdag 14 april a.s. Voor meer informatie over openingstijden, tickets en route kunt u terecht op www.patchworkenquilt.nl

Tot donderdag, vrijdag of zaterdag,

Team Verdanda

Nog 18 dagen te gaan tot Rijswijk

on 25 maart 2018

aan de slagDe data 12, 13 en 14 april komen steeds dichterbij, op de lijst "things to do" kan steeds meer afgevinkt worden en de kratten, gevuld met spullen die mee moeten, staan al klaar.

Op een beurs staan doe je niet zo maar even. Daar gaat een grondige voorbereiding aan vooraf en daar zijn een aantal mensen met enige regelmaat mee bezig. Of het nu het maken/verzamelen van spulletjes voor de grabbelton is, dingen voor de verkoop maken, bezig houden met de p.r., contact onderhouden met de organisatie, het maakt niet uit, we doen het allemaal met plezier.

De zakken voor het naaigerei wat gebruikt kan worden tijdens het naaifestijn zijn ook klaar en afgevinkt (zie foto). Er zijn heel vrolijke, gezellige portemonnees gemaakt voor de verkoop en nog veel meer leuke, mooie hebbedingetjes. 

Als u het leuk vindt om voor ons door te quilten, dan kunt u in Rijswijk een top met vulling en achterkant meenemen., of uw naam en adres achter laten. We nemen in ieder geval 5 tops mee naar Rijswijk.

U kunt in Rijswijk ook uw blokken inleveren en eventueel stof die u overheeft aan ons geven. Misschien heeft u met uw quiltgroep wel een quilt voor ons gemaakt. Neem deze mee naar Rijswijk en laat 'm achter bij ons. 

Wij hopen weer heel veel bekenden te ontmoeten, maar ook nieuwe mensen die ons nog niet kennen hopen wij enthousiast te maken voor het mooie werk wat Sichting Verdanda doet.

Tot ziens allemaal op 12, 13 of 14 april in de Broodfabriek te Rijswijk. Voor meer informatie over de Patchwork & Quiltdagen kunt u kijken op www.patchworkenquilt.nl 

Patchwork & Quildtdagen te Rijswijk

on 19 februari 2018

speldenkussentjesNog 52 dagen te gaan en dan zijn de Patchwork & Quiltdagen in de Broodfabriek te Rijswijk. Dit jaar worden ze gehouden van donderdag 12 t/m zaterdag 14 april a.s. En dit jaar is Stichting Verdanda ook aanwezig met een stand en houden we ook een inloop-naaifestijn. 

Tijdens het inloop-naaifestijn kunt u gezellig komen naaien aan een top voor de Stichting. U mag net zo lang blijven naaien als u zelf zin heeft. We hebben de beschikking over 5 naaimachines welke door naaimachinehandel Wibo uit Alkmaar ter beschikking worden gesteld. Hiervoor bij voorbaat al onze enorme dank.

Bij elke naaimachine is een zakje aanwezig met een speldenkussen met spelden, een schaar, garen en centimeter en een instructiekaart waarop staat wat precies de bedoeling is. Uiteraard is er ook iemand van de Stichting aanwezig die u kan helpen.

Carin is druk bezig met een powerpoint presentatie waarin te zien zal zijn wat het werk van Stichting Verdanda inhoudt en waar o.a. de quilts naar toe gaan. Deze presentatie duurt ± 3 minuten, dus neem even de tijd om hier naar te kijken.

Andere mensen zijn bezig om leuke spullen te maken voor de verkoop, van die heerlijke hebbedingetjes zijn het. En als u iets koopt, dan steunt u gelijk onze kas waardoor wij weer vulling kunnen kopen en door kunnen gaan met ons geweldige werk.

Kortom achter de schermen wordt hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben. Ik hoop dat we weer veel bekenden mogen ontmoeten en als u al blokjes van het nieuwe patroon klaar heeft of nog snel klaar wilt maken, neem ze gerust mee naar Rijswijk.

Het adres van de Patchwork & Quiltdagen is Broodfabriek, Volmerlaan 12 te Rijswijk. Voor entreeprijzen kijkt u even op www.patchworkenquilt.nl.

Activiteiten agenda

Vorige maand Mei 2018 Volgende maand
M D W D V Z Z
week 18 1 2 3 4 5 6
week 19 7 8 9 10 11 12 13
week 20 14 15 16 17 18 19 20
week 21 21 22 23 24 25 26 27
week 22 28 29 30 31