Ambassadeurs gezocht

Post on 15 augustus 2016

siloam 1Wie wil ons helpen te zorgen dat onze quilts bij onze doelgroep komen?

In de quilt-wereld kennen de meeste mensen Verdanda wel en heel veel mensen dragen ook regelmatig iets bij. Maar bij onze doelgroep zijn we helaas nog niet zo goed bekend. Of men heeft wel van ons gehoord, maar komt er niet toe actie te ondernemen. Met onze ambassadeurs willen we die afstand overbruggen en het voor mensen makkelijker maken om aan een Verdanda quilt te komen.

Heel veel mensen met een beperking zijn van hun mantelzorgers afhankelijk, ook als het gaat om het aanvragen van een Verdanda Quilt. En die mantelzorgers zijn eigenlijk al overbelast; die hebben hele andere dingen aan hun hoofd als het aanvragen van een quilt bij stichting Verdanda.

Als ambassadeur van Stichting Verdanda gaat u het voor ze regelen. U vertelt de mantelzorgers over Stichting Verdanda, wat we doen en dat degenen waar ze de zorg voor hebben in aanmerking komen voor een Quilt. U helpt ze bij het uitzoeken van de quilts en u bent er natuurlijk bij als de quilts worden uitgedeeld. Want dat is het leukste van het werk; de blijde gezichten en vele, vaak vertederende, reacties als de mensen hun quilt krijgen.

Kijkt u eens om u heen in uw eigen omgeving. Er is vast wel een tehuis in de buurt en misschien kent u wel mensen die in een tehuis wonen of werken. U zou een brug kunnen slaan tussen Stichting Verdanda en die mensen in uw omgeving. Neem even contact op met Lenny of Femke als u mee doet.  U help er ons geweldig mee maar nog veel meer de mensen die uiteindelijk een mooie quilt mee naar hun kamertje mogen nemen.

Activiteiten agenda

Vorige maand November 2020 Volgende maand
M D W D V Z Z
week 44 1
week 45 2 3 4 5 6 7 8
week 46 9 10 11 12 13 14 15
week 47 16 17 18 19 20 21 22
week 48 23 24 25 26 27 28 29
week 49 30