2014 - een nieuw quiltjaar

Post on 07 januari 2014

Het is een jubileumjaar voor ons, want dit jaar bestaat Stichting Verdanda 10 jaar en dit willen we vieren met een heel speciaal patroon, een kroontje.  140107 artikel

Symbolisch een kroon op het werk wat we allemaal voor Stichting Verdanda gedaan hebben en doen. En met allemaal bedoel ik alle vrijwilligers die op wat voor manier hebben bijgedragen aan het succes van de Stichting. Dit kan zijn door een blok (ken) te maken, tops doorquilten, quilts schenken, stof geven en noem maar op. Het is inmiddels in de 10 jaar een heel netwerk van mensen geworden die allemaal een radartje van het grote geheel zijn. Zonder deze radartjes kan de Stichting niet bestaan. Het bestuur doet zijn best om deze radartjes met elkaar te verbinden omdat we zo ons doel, nl. quilts geven aan mensen met een beperking kunnen verwezenlijken. Met elkaar hopen we er weer een mooi quilt jaar van te maken waarin veel quilts worden weggegeven.

 

Inmiddels zijn er ruim 1150 quilts weggegeven, een aantal waar we heel blij mee zijn. Net voor de Kerst zijn ruim 130 quilts weggegaan naar Barthimeus, een instelling o.a. in Zeist en Doorn. Ria en Lenny zijn daar geweest, in een woonunit en werden hartelijk ontvangen door een aantal bewoners en begeleiding.

 Dit jaar zijn we op 3 tentoonstellingen aanwezig. Ook op de open dag van de Patronenpost en wie weet waar nog meer. Hierover later meer informatie. Kijk ook eens regelmatig in onze agenda. Daar worden alle activiteiten met data vernoemd.