Er wordt niet stil gezeten in Nederland...

Post on 24 March 2013

...want wat hebben we al een groot aantal quilts gekregen van diverse dames dit jaar. Zeker al een 100. En dit zijn quilts die al helemaal klaar zijn, maar daarnaast hebben we ook nog een aantal tops gekregen die nog tot quilt verwerkt moeten worden. En zijn er nog tops en quilts onderweg naar ons.130322 artikel 1

 

We kregen o.a. quilts van Mieke, mw. van Vliet, Hannie, Gerry en de creagroep, Lenie en Mieke uit Frankrijk. Voor alle dames een diepe buiging en ontzettend lief dat zij quilts aan ons geschonken hebben zodat wij ze weer door kunnen geven aan mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Een aantal van deze quilts staan al op onze website en de anderen worden binnenkort gefotografeerd en komen ook op onze site. Er is dus weer volop keus.

 

Tentoonstelling "Quilten aan de Lek"

Deze tentoonstelling is van donderdag 18 april t/m zaterdag 20 april a.s. en wordt georganiseerd door quiltbee de Lekstekers uit Lopik.

St. Verdanda zal hier ook aanwezig zijn. Wilt u uw pompoenblok inleveren, dan kan dat in Lopik. De locatie van de tentoonstelling is de Schaapskooi, Dorpstraat 34 in Lopik. De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Wij hopen u daar te ontmoeten.

 130322 artikel 2

Expo Veldhoven 2013


Dit jaar niet in mei het OEQC (oktober 2013) maar de Expo Veldhoven en wel van vrijdag 3 mei t/m zondag 5 mei. Alle 3 de dagen van 10.00 tot 17.00 uur, in Koningshof te Veldhoven. 

Het is een Expo met internationale gastcollecties uit 10 verschillende landen. De gastcollecties komen van over de hele wereld. Er worden ook workshops gegeven door diverse gastexposanten. 

Wilt u meer informatie over deze Expo, kijk dan even op www.expoveldhoven.eu

Stichting Verdanda is ook tijdens de Expo aanwezig met een stand. Wij organiseren ook dit jaar weer een verloting en hebben als prijs een prachtige quilt. De opbrengst van de loterij komt helemaal ten goede aan de aanschaf van materiaal voor quilts die gemaakt gaan worden.Uiteraard kunt u uw genaaide blokken afgeven bij de stand en een praatje maken met de aanwezige mensen van Verdanda.

Tot ziens in Veldhoven.