GOEDE DOELDAG BIJ An3nA IN GRAVE

Post on 09 juli 2012

Donderdag 28 juni jongstleden hield quilt en borduurwinkel An3nA in Grave een Goede Doel dag in de cursusruimte boven de winkel.

Van Verdanda hebben 3 bestuursleden meegedaan aan deze gezellige dag. Er waren ook een aantal dames die regelmatig bij An3nA komen om er te guilten, workshops en/of cursussen te volgen. De cursusruimte zat helemaal vol en er werd al snel flink gewerkt.

's Morgens kwam er ook nog een verslaggever van de krant de Gelderlander en Ria heeft het een en ander over het ontstaan van de Stichting en haar doelstelling verteld. En het artikel heeft in de Gelderlander gestaan, heel leuk.

 

Andrina, de eigenaresse van de winkel (zie foto rechts) was een uitstekende gastvrouw en heeft goed voor ons gezorgd. Zij voorzag ons regelmatig van drinken en van een heerlijke lunch.Goede doel dag 02

Er is hard gewerkt deze dag, ondanks de hitte. We hebben allemaal, met de hand, blokken van het feesthoedje gemaakt. Aan het eind van de middag waren er 20 blokken klaar, zie de foto links, een geweldig aantal.

Alle dames die hebben meegewerkt aan het slagen van deze dag HEEL ERG BEDANKT.!!!

Goede doel dag 01

Laatste nieuws .........na de zomervakntie komt er een 2 maandelijkse Verdanda dag bij An3nA.

Houdt u onze agenda en de website van An3nA in de gaten  (www.An3nA.nl) voor de data en meer informatie.