Bedankt!

Post on 14 March 2010

 

Graag willen wij het nieuwe jaar beginnen met iedereen te bedanken. Wij hebben dit jaar als experiment een nieuw patroon meegestuurd met de kerstkaart. Dit patroon is natuurlijk weer gemaakt door onze trouwe ontwerpster Wendy Vosters (bedankt Wendy Smile).

Het is duidelijk dat dit gewaardeerd wordt door jullie, want onze brievenbus stroomt vol met alle gemaakte blokken. Voor het nieuwe jaar een week oud was hadden we al genoeg blokken ontvangen om een mooie quilt van te maken. We voelen ons vereerd dat er zo actief gewerkt wordt door iedereen. U kunt er op rekenen dat deze blokken een goed (t)huis gaan krijgen. Foto's van de eerste quilt met dit nieuwe patroon volgen zo snel mogelijk. Hou dus de website in de gaten. 

Ook willen we, nogmaals, alle mensen bedanken die ooit een bijdrage aan ons goede doel hebben geleverd  Wij waarderen het ontzettend dat er u zoveel tijd en aandacht schenkt aan iets wat ons heel na aan het hart ligt. Regelmatig brengen wij quilts weg naar mensen die er enorm van gaan genieten. Blijft vooral onze website bezoeken, wij plaatsen regelmatig korte verslagen van de uitreikingen.